Hösten närmar sig sitt slut


bokmassan2014
Det har som vanligt varit fullt upp här på Kruta i höst, så pass fullt att reflektionen ibland uteblivit. Men här kommer en sammanfattning i alla fall. Började hösten där våren slutade, det vill säga med mitt halvtidsuppdrag inom internkommunikation på E.ON, som varade september ut. Har fortsatt att jobba med detta fina gäng under hela hösten, men med tillfälliga skrivuppdrag. I slutet av september åkte jag på min årliga inspirationsresa till Bok- och biblioteksmässan i Göteborg, som vanligt en källa till bra funderingar. Journal Digital har puttrat på hela hösten. Vi har bland annat dragit igång ett webbprojekt, där vi ska se över webbplatsen från grunden. Ett projekt vi tar i etapper, och tänker oss inte lansering förrän framåt våren 2015. Som vanligt givande att jobba med detta goa företag, och det externa team jag samarbetar med kring utvecklingen. Och den senaste månaden har samarbetet med ONE Nordic intensifierats, då de hamnade i ett läge där flera personer inom kommunikation slutade samtidigt. Och då är det ju alltid lätt att ringa Kruta, som är väl inkörd på hur deras företag fungerar, och på de olika kommunikationskanalerna. Har haft en bra höst på jobbet, helt enkelt.

Denna artikel har inga kommentarer.

Skriv en kommentar