En lyckad start för Sepsisfonden


Den 2 september lanserade vi Sepsisfonden. Vi fick en bra start med mycket publicitet både i tidningar, TV och Radio. Så här fyra månader senare börjar det rulla igång, men det är mycket jobb som återstår. Det har varit extremt inspirerande att vara med och driva igång detta projekt, och denna gång inte bara som leverantör till någon annan utan som en av initiativtagarna. Att ha en idé om att här kan vi faktiskt göra något som förändrar, på riktigt, och få se den idén utvecklas från tanke till verklighet, har varit mycket stimulerande. Nu finns vi, nu jobbar vi vidare för att uppnå vårt mål, att stoppa sepsis!

En viktig del i vårt arbete initialt är att sprida kunskap om sepsis, som en del i det arbetet gjorde vi till lanseringen av sajten en infografic-film om vad sepsis är. Titta på filmen, och få koll på sepsis. Vill du veta mer om Sepsisfonden? Gå in på sepsisfonden.se.

Denna artikel har inga kommentarer.

Skriv en kommentar